karta
Slide background

Kulturreklam i Stockholm

2 000 affischramar

Stortavlor upp till 6 kvm

2 500 kulturtavlor

200 evenemangsbanér

Affischramar

Ca 2 000 affischramar över alla stadsdelar i Stockholms innerstad på elskåp och byggplank.

Stortavlor

100 st stortavlor i skiftande format upp till och med 3×2 meter (b x h) på attraktiva adresser.

Kulturtavlor

Dubbelsidiga kulturtavlor i storlek 70×100 cm, på lyktstolpar i Stockholms inner- och ytterstad.

Evenemangsbanér

200 evenemangsbanér på lyktstolpar på större gatustråk och infartsleder i Stockholms innerstad.

Om Kulturreklam

Det populära affischeringssättet som länge funnits i bland annat Berlin, Amsterdam och Bryssel finns sedan 2012 även i Stockholm. Kulturreklam erbjuder enkel, effektiv och miljövänlig affischering i form av olika tjänster – affischramar på elskåp, stortavlor på husväggar och fasader, kulturtavlor på lyktsolpar med mera. Dessa exponeringsmöjligheter är öronmärkta för kultur, idrott, välgörenhet samt aktiviteter riktade mot barn, och är möjlig genom ett samarbete med bland andra Ellevio, Stockholms stad, Trafikverket, Jernhusen och Stockholm Parkering.

Vi ombesörjer hela produktionskedjan från det att vi erhållit original. Detta innefattar affischtryck i fyrfärg, skärning samt uppsättning. När affischeringsperioden är över tar vi hand om affischerna och skickar dem till återvinning.

Varför Kulturreklam?

Kulturreklam har en lägre kostnad per exponeringstimme än traditionell affischering. Vår tjänst är enkel att använda, effektiv och miljövänlig. Kulturreklam passar hela storleksskalan av kulturarrangörer och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera.

SIFO-undersökning hösten 2016 visar att Kulturreklams affischramar är den mest effektiva utomhusreklamen för kulturarrangörer, klicka på knappen för mer info.

Tillsammans med bl.a. (i Stockholm) Ellevio, Stockholms stad, Trafikverket, Jernhusen, Stockholm Parkering, Situation Sthlm, Bris (och i Malmö) E.ON, Malmö stad, Fastighetsägare BID Sofielund och Faktum.