Kulturreklam – nu också i Malmö

Det populära affischeringssättet som funnits i bland annat Berlin, Amsterdam och Bryssel sedan decennier och i Stockholm sedan 2012, lanseras nu i Malmö.

Kulturreklam erbjuder enkel, effektiv och miljövänlig affischering i ramar på elskåp. Detta är möjligt genom ett samarbete med bland andra E.ON och Malmö stad. Exponeringsmöjligheten är öronmärkt för i första hand kultur men även för idrott och aktiviteter riktade mot barn.

Vi ber om förståelse för att en del av tjänsterna ni kan se på vår hemsida än så länge endast finns tillgängliga i Stockholm.

Varför Kulturreklam?

Kulturreklam har en klart lägre kostnad per exponeringstimme än traditionell affischering. Vår tjänst är enkel att använda, effektiv och miljövänlig. Kulturreklam passar hela storleksskalan av kulturarrangörer och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera.

Vi ombesörjer hela produktionskedjan från det att vi erhållit original. Detta innefattar affischtryck i fyrfärg, skärning samt uppsättning. När affischeringsperioden är över tar vi hand om affischerna och skickar dem till återvinning.

Tillsammans med bl.a.: E.ON, Malmö stad, Fastighetsägare BID Sofielund och Faktum