funkar-1144-x-150

Så funkar det

Det hela är väldigt enkelt…

Som kund skickar man en pdf till oss med sitt eller sina affischoriginal. Vi sköter sedan tryck, distribution, uppsättning, nedtagning och återvinning. Planera dina marknadsinsatser i god tid och fokusera på ditt evenemang.

Lägre kostnad

Kulturreklam.se har en klart lägre kostnad per exponeringstimme än traditionell affischering. Våra tjänster passar hela storleksskalan av kulturarrangörer och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera.

En lösning för alla

I och med våra olika kanaler kan vi försöka möjliggöra även för mindre aktörer att synas i våra ramar. Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans det upplägg som passar dig bäst.

Vi tar hand om hela produktionskedjan

När vi väl mottagit ett tryckfärdigt original från kund ombesörjer vi allt i produktionskedjan därifrån. Detta innefattar affischtryck i fyrfärg, skärning samt uppsättning. När affischeringsperioden sedan är över ombesörjer vi självklart nedtagning och återvinning av affischerna. Vi redovisar och betalar även in reklamskatt.

Så funkar det

 • Bokning och tryckoriginal

  Kunden bokar period och affischeringsformat, tar fram tryckoriginal och skickar det till Kulturreklam i en pdf.

 • Tryck

  Kulturreklam sköter trycket i sitt eget tryckeri (vilket bland annat medför korta ledtider).

 • Uppsättning

  Kulturreklams uppsättare sätter upp affischerna i affischramar eller stortavlor, i de av kunden utvalda områdena, beroende på valt paket.

 • Nedtagning & återvinning

  I slutet av affischeringsperioden (normalt 1-4 veckor) tar våra uppsättare ner affischerna som sedan skickas till återvinning.

 • Frigör tid

  Vår insats frigör tid, sparar pengar plus miljö och du får möjlighet att planera dina marknadsinsatser i god tid och fokusera på ditt evenemang.